Reym

Aanpakkers & Enthousiastelingen - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 24-07-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Rotterdam Niveau -
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Werken in de Rotterdamse haven, op een grote raffinaderij of bij andere organisaties in de wereld van olie, gas, chemie of vuilverbranding. Als industrieel reiniger houd je reactoren, tanks en leidingen schoon. Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij:

Aanpakkers & enthousiastelingen


Een stoer persoon. Dat moet je bij Reym wel zijn. Want het zijn geen kantoorpandjes die je reinigt. Nee. Enorme reactoren, tanks, ketels en leidingen. Bijvoorbeeld op een groot industriecomplex. Of op andere boeiende plekken in de wereld van olie, gas, chemie en vuilverbranding. Dat doe je met water onder zeer hoge druk en met vacuümwagens. Niet voor niets krijg je bij ons de kans om je vrachtwagenrijbewijs te halen.


Dit bieden wij

Kijk, we snappen dat je misschien nog nooit een opslagtank of warmtewisselaar hebt schoongemaakt. Daarom leiden we je eerst op tot industrieel reiniger. Je krijgt een persoonlijke leermeester en met onze trainingen en cursussen kun je allerlei vakgerelateerde certificaten halen. Binnen de kortste keren ben je een prof. En in de toekomst misschien wel degene die leiding geeft of Machinist op een van onze vrachtwagens! Blijf je graag in shape? Dan betalen wij de helft van je abonnement bij de sportschool.


Dit ben jij

Een aanpakker. Iemand die er graag tegenaan gaat. Maar die daar wel het hoofd bij houdt. Omdat je met gevaarlijke stoffen en groot materieel werkt, is het belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je vindt techniek interessant en bent leergierig. Een fijne collega ben je ook; de sfeer is bij ons lekker informeel. Verder vind je het geen punt om in de weekenden of ’s nachts te werken en je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Een VCA-certificaat is helemaal mooi.


Interesse?


Bekijk ons ook op YouTube. Solliciteren kan via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan onze P&O adviseur Freek van den Berg via 06-5109 3407. Je mag ook altijd een mailtje sturen naar hrreym@reym.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Overig
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Machinist, Chauffeur, Industrie, cleaner, industrieel, reinigen, schoonmaken, schoon maken

Contactgegevens

Contactpersoon Freek van den Berg

Vestigingsplaats

Solliciteer