Reym

Aanpakkers regio Noordoost - Veendam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 31-07-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Veendam Niveau -
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Werken bij grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid? Of in de foodsector of de ‘garage om de hoek’? Als industrieel reiniger houd je reactoren, tanks en leidingen schoon.


Voor onze locatie in Veendam zoeken wij:


Aanpakkers


Een stoer persoon. Dat moet je bij Reym wel zijn. Want het zijn geen kantoorpandjes die je reinigt. Nee. Enorme reactoren, tanks, ketels en leidingen. Bijvoorbeeld op een groot industriecomplex. Of op andere boeiende plekken in de wereld van olie, chemie en vuilverbranding. Dat doe je met water onder zeer hoge druk en met vacuümwagens. Niet voor niets krijg je bij ons de kans om je vrachtwagenrijbewijs te halen.


Dit bieden wij

Kijk, we snappen dat je misschien nog nooit een opslagtank of warmtewisselaar hebt schoongemaakt. Daarom leiden we je eerst op tot industrieel reiniger. Je krijgt een persoonlijke leermeester en met onze trainingen en cursussen kun je allerlei vakgerelateerde certificaten halen. Binnen de kortste keren ben je een prof. En in de toekomst misschien wel degene die leiding geeft of Machinist op een van onze vrachtwagens! Blijf je graag in shape? Dan betalen wij de helft van je abonnement bij de sportschool.


Dit ben jij

Een aanpakker. Iemand die er graag tegenaan gaat. Maar die daar wel het hoofd bij houdt. Omdat je met gevaarlijke stoffen en groot materieel werkt, is het belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je vindt techniek interessant en bent leergierig. Een fijne collega ben je ook; de sfeer is bij ons lekker informeel. Verder vind je het geen punt om in de weekenden of ’s nachts te werken en je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Een VCA-certificaat is helemaal mooi.


Interesse?


Bekijk ons ook op YouTube. Solliciteren kan via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan onze P&O adviseur André Smit via 06-4643 5333. Je mag ook altijd een mailtje sturen naar hrreym@reym.nl.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Overig
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Cleaner, Chauffeur, Reiniger, Industriële reiniging

Contactgegevens

Contactpersoon André Smit

Vestigingsplaats

Solliciteer