Reym

Chemisch technoloog (Werkvoorbereider) - Beverwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-04-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Beverwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris bespreekbaar
Chemisch technoloog (werkvoorbereider)
Fulltime, Beverwijk

Met welke chemische middelen kunnen zwaar verontreinigde leidingen of tanks het beste worden gereinigd? En wat is de exacte dosering? Jij doet hier onderzoek naar en geeft advies. Zo bereid jij als werkvoorbereider onze industriële reinigingsprojecten voor en ondersteun je de uitvoerder met het opstellen van procedures en werkinstructies.

 

Dit ga je doen

Met jouw expertise op het gebied van chemie heb je een belangrijke rol in de werkvoorbereiding. Reym zorgt voor de chemisch-technische reiniging van bijvoorbeeld bundels, tanks, leidingen en andere processen en systemen van bedrijven in de chemische en petrochemische industrie. Vaak zijn daarbij chemicaliën benodigd. Jij bent degene die de uitvoerder, onze afdeling chemisch-technische reiniging én opdrachtgevers adviseert met welke chemie een project het beste kan worden aangepakt.

 

Je baseert je advies op je chemische kennis, vaak aangevuld met de resultaten van jouw onderzoek. In sommige gevallen worden labtesten uitgevoerd om de juiste dosering te bepalen. Ook ondersteun je de uitvoerder met het maken van de werkinventarisatie, voorcalculatie, en planning. Voor het team dat met de klus aan de slag gaat, stel je de werkinstructies en reinigingsprocedures op. Dat doe je onder andere aan de hand van P&ID-tekeningen. Een zorgvuldige evaluatie met rapportage na afloop, samen met het operationele team, hoort er altijd bij.

 

Dit bieden wij

Een verantwoordelijke baan vol afwisseling. Je zit veel achter de computer, maar werkt aan uiteenlopende chemische vraagstukken voor het chemisch technisch reinigen team. Krijgt de uitvoerder een complexe klus? Dan zal jij als expert ondersteuning bieden in het voorbereiden van de werkzaamheden en het adviseren van de juiste reinigingsmethode. Wil je je verder ontwikkelen? Bij Reym investeren we in onze medewerkers met interessante opleidingen.

 

Dit ben jij

Je hebt een hbo-diploma chemische technologie of procestechnologie, of mbo+-niveau en relevante werkervaring. Met jouw kennis weet je uiteenlopende complexe chemische vraagstukken te doorgronden. Op basis van jouw kennis en expertise ben je de spil in onze organisatie om chemisch-technische werkzaamheden voor te bereiden. Jouw adviezen weet je helder en taalkundig correct op papier te zetten. Mondelinge toelichting van vraagstukken? Ook daar draai jij je hand niet voor om.

Interesse?

Mail je motivatie en cv naar hrreym@reym.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Mark Kappen, vestigingsmanager Beverwijk, via 0251 – 22 92 33

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden chemisch, werkvoorbereider, hbo, mbo, reiniging

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Beelen
Solliciteer