Reym

HBO stage met beleidsmatige en technische interesse - Farmsum

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 15-09-2017 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Farmsum Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

Stagiair met beleidsmatige en technische interesse

Reym BV is een industrieel reinigingsbedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in de markt van cleaning, transport en afvalstoffenmanagement. Voldoen aan wet-en regelgeving is een must.

Wij zoeken een milieubeleidsmatige en/of milieutechnologische student, die het vergunde en de daadwerkelijke praktijk inzichtelijk kan maken. Het betreft de Reym locatie aan de Valgenweg te Farmsum (op het chemiepark Delfzijl).

Wij zijn op zoek naar een stagiair, HBO niveau, voor minimaal 3 maanden, met een uitloop naar een half jaar, die ons wil meehelpen om een GAP-analyse op te stellen voor onder andere alle tanks die op onze locatie aanwezig zijn.

Taken:

  • Opstellen van een UPD (uitgangspuntendocument) en, waar nodig, aangevuld met een GAP analyse PGS 29 en BRL K903/08 voor alle verticale opslagtanks, dit omdat de aanvraag onvoldoende informatie bevat over de aard, uitvoering (materiaal) van de tanks, de samenstelling en de gehanteerde tankbouwnorm;
  • Het betreft fulltime werkzaamheden op onze locatie, waarbij jij het UPD tot een levend document maakt. Alle te verzamelen technische voorzieningen moeten door de aanwezige Technische dienst-medewerkers worden aangeleverd;
  • Ondersteuning zal door Frank van der Giezen gegeven worden, met minimaal een volle dag per week en in de aanloopfase aanzienlijk meer.

Heb jij zin in deze uitdaging, wacht dan niet langer en neem contact op met Frank van der Giezen, Regio KVM coördinator, via: 06-22566087.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Overig
Provincie(s) Groningen
Trefwoorden stage, HBO, technisch, beleid

Contactgegevens

Contactpersoon André Smit

Vestigingsplaats

Solliciteer