Reym

Hoofd veiligheid - Amersfoort

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-08-2018 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Amersfoort Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Ben je thuis in de wereld van veiligheid en zoek je een baan waarin je beleid op gebied van veiligheid kunt bepalen? Werk je graag samen met de absolute top van de petrochemie aan een veiligere werkomgeving? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor Reym, onderdeel van Renewi Hazardous Waste zoeken wij een:

Hoofd veiligheid


Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid. Zo zijn wij betrokken bij grote industriële reinigingsactiviteiten, maar ook ‘de garage om de hoek’ met een reinigingsvraag helpen wij graag met onze diensten.


Veiligheid wordt voor Reym belangrijker en belangrijker. Het Hoofd Veiligheid zal zich landelijk inzetten om veiligheid zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers in de cultuur te verankeren. Als businesspartner bepaal je samen met andere vakspecialisten én de directie de richting op gebied van beleid, maar ga je ook met de klant in gesprek over aan welke standaarden zij zich volgens Reym zouden moeten houden. Samenwerking met veiligheidskundigen van Reym is hierbij belangrijk.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van (verbeter)trajecten op het gebied van veiligheid. Het hiertoe behorende takenpakket omvat onder meer:

 

  • je vertaalt de organisatiedoelstellingen in een beleidsplan voor Veiligheid;
  • je bent verantwoordelijk voor de implementatie van het veiligheidsbeleid en realiseert daarmee de (organisatie-) doelstellingen;
  • je fungeert voor je collega’s en het management binnen Reym, alsmede voor onze opdrachtgevers als sparringpartner voor de diverse vraagstukken en doet actief verbetervoorstellen;
  • je onderzoekt de markt en signaleert veranderingen op het vakgebied en geeft richting aan hoe de organisatie daar mee om moet gaan.

Voor deze functie vraagt Reym een daadkrachtige medewerker:

  • met een afgeronde opleiding op HBO niveau, in bezit van Hoger Veiligheidskunde (HVK)of MoHSE en relevante werkervaring;
  • ervaring in de procesindustrie is een vereiste;
  • die beschikt over conceptueel vermogen en overtuigingskracht en besluitvaardig is;
  • die vanzelfsprekend over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt;
  • die kennis heeft van de Engelse en bij voorkeur van de Duitse taal;
  • die proactief, vakoverstijgend meedenkt, processen kan verbeteren, gericht op zowel de korte als de lange termijn.

Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Mensen die met plezier naar hun werk gaan vinden wij erg belangrijk. We investeren daarom graag in bijvoorbeeld een interessante bonusregeling en jouw vitaliteit. Daarnaast is er ruimte om zelf invulling aan deze functie te geven.

Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Stuur dan je CV t.a.v. Marnix van Wely, Manager HR. Wil je eerst meer weten over de functie? Contacteer dan Ludy Engwegen, Manager KVM, bereikbaar op 31 (0)6 51624649. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Overig
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Hoofd veiligheid, SHEQ, ARBO, Kwaliteit, Milieu

Contactgegevens

Contactpersoon Marnix van Wely

Vestigingsplaats

Solliciteer