Reym

Industrieel Reiniger / Cleaner - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-05-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Rotterdam Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 - 41 Salaris -
Werken op een boorplatform of een raffinaderij. Of bij andere organisaties in de wereld van olie, gas, chemie of vuilverbranding. Als industrieel reiniger houd je reactoren, tanks en leidingen schoon.

Industrieel reiniger
fulltime, Rotterdam

Een stoer persoon. Dat moet je bij Reym wel zijn. Want het zijn geen kantoorpandjes die je reinigt. Nee. Enorme reactoren, tanks, ketels en leidingen. Bijvoorbeeld op een booreiland of een industriecomplex. Of op andere boeiende plekken in de wereld van olie, gas, chemie en vuilverbranding. Dat doe je met water onder zeer hoge druk en met vacuümwagens. Niet voor niets krijg je bij ons de kans om je vrachtwagenrijbewijs te halen.

Wat bieden wij:
Kijk, we snappen dat je misschien nog nooit een opslagtank of warmtewisselaar hebt schoongemaakt. Daarom leiden we je eerst op tot industrieel reiniger. Je krijgt een persoonlijke leermeester en met onze trainingen en cursussen kun je allerlei vakgerelateerde certificaten halen. Binnen de kortste keren ben je een prof. En in de toekomst misschien wel degene die leiding geeft!

Blijf je graag in shape? Dan betalen wij de helft van je abonnement bij de sportschool.

Dit ben jij:
Een aanpakker. Iemand die er graag tegenaan gaat. Maar die daar wel het hoofd bij houdt. Omdat je met gevaarlijke stoffen en materieel werkt, is het belangrijk dat je verantwoordelijk-heidsgevoel hebt. Je vindt techniek interessant en bent leergierig. Een fijne collega ben je ook; de sfeer is bij ons lekker informeel. Verder vind je het geen punt om in de weekenden of ’s nachts te werken en je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Een VCA-certificaat is helemaal mooi.


Interesse?
Bekijk ons ook op Youtube/Reym Algemeen. Solliciteren kan via onderstaande button. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? App of bel dan onze personeelsadviseur Freek van den Berg via 06 – 51093477 of 010 – 296 11 11.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Zware Industrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Cleaner, Industrie, Reiniging, Machinist, Chauffeur, VCA

Contactgegevens

Contactpersoon Freek van den Berg

Vestigingsplaats

Solliciteer