Reym

Junior planner - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 03-08-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -
Ben jij niet makkelijk afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van regelen en organiseren, én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor Reym Amsterdam, onderdeel van Renewi Hazardous Waste zoeken wij een fulltime:

Junior planner


Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. We voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid. Zo zijn wij betrokken bij alle industriële reinigingsactiviteiten van Shell en NAM, maar ook ‘de garage om de hoek’ met een reinigingsvraag helpen wij graag met onze diensten.

De Planner is de spin in het web tussen onze klanten, ons personeel en ons materieel. Je zorgt dat de iedereen op het juiste moment met het juiste materieel op de juiste plaats is. Een ideale plek om ons bedrijf goed te leren kennen, waardoor een planner ook vaak de kennis en kunde vergaart om door te kunnen groeien binnen Reym. Je doet dit uiteraard niet alleen, je werkt nauw samen met Uitvoerders en andere planners.


Je taken zullen onder meer bestaan uit:

  • Het indelen van personeel en materieel naar de uit te voeren werken;
  • Het opstellen van de planning voor onze klanten en in staat zijn deze planning zo nodig aan te passen aan gewijzigde behoeften;
  • Het vastleggen van incidenten, klachten en registratie van arbeidstijden, alsmede het nemen van actie hierop;
  • In overleg met de Uitvoerders de uit te voeren werkzaamheden voor een project of stop omzetten in een werkplan (interne werkvoorbereiding);

Profiel
We zoeken een aanpakker met minimaal een MBO-opleiding. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet prioriteiten te stellen in je werk. Organisatietalent en probleemoplossend vermogen typeren jou als professional. Je bent ook bereid om op onregelmatige tijden te werken wanneer nodig. Geen zorgen, we zullen je hierin zeker tegemoet komen! En ohja, je woont in de omgeving van Amsterdam! Wel zo makkelijk.

Werken bij Reym

Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend, dat mensen met plezier naar hun werk gaan vinden wij belangrijk. We investeren daarom graag in jouw vitaliteit en gezondheid en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We betalen een deel van jouw sportschoolabonnement en zorgen goed voor je. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open, informeel en direct.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV t.a.v. Marnix van Wely, Manager HR Reym. Wil je eerst meer weten over de functie? Contacteer dan Erwin Flamand, Senior Planner Amsterdam, op 020 6131734. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Overig
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Planner, werkvoorbereider,

Contactgegevens

Contactpersoon Marnix van Wely

Vestigingsplaats

Solliciteer