Reym

Uitvoerder chemisch-technische reiniging - Beverwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 13-04-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Beverwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris bespreekbaar
Uitvoerder chemisch-technische reiniging
Fulltime, landelijk

Een gasproductieplatform op de Noordzee, een producent van kunststofhalffabrikaten of een ander bedrijf in de (petro-)chemische industrie. Als uitvoerder bij Reym kom je nog eens ergens. Reym zorgt voor de chemisch-technische reiniging van bijvoorbeeld reactoren, ketels en leidingen bij klanten verspreid over heel Nederland. Jij inventariseert, plant en coördineert de reinigingsprojecten en leidt deze van begin tot eind in goede banen.

Dit ga je doen
Jij bent bij Reym de spin in het web. Want als uitvoerder heb je dagelijks contact met onze klanten, en werk je nauw samen met onze afdelingen planning, sales en administratie, de chemisch technoloog en onze industrieel reinigers. In teamverband bepalen we samen hoe, wanneer en met welke middelen een project wordt aangepakt. Vervolgens geef je leiding aan het projectteam en zorg je ervoor dat het proces van a tot z professioneel en zorgvuldig verloopt.

Komt er een aanvraag voor een nieuwe klus binnen? Dan ga jij samen met een collega van de sales eropaf om het werk bij de klant op te nemen. Op basis van de P&ID-tekeningen bepaal je onder andere hoe we onze equipement kunnen inzetten en kunnen aansluiten. Vervolgens stel je in een intensief samenspel met onze salesmensen de opdracht en offerte op, zie je erop toe dat de juiste medewerkers worden ingepland en regel je de benodigde chemicaliën, materialen en overige middelen.

Gaat het project van start, dan ben jij als coördinator en leidinggevende ter plaatse. Je verzorgt de kick-off aan de hand van jouw werkplan en procedures, en houdt toezicht op het verloop en de voortgang van het werk. Je blijft net zolang tot je gemist kunt worden en rijdt vervolgens verder het land door om te checken hoe het met de andere projecten gaat. Een zorgvuldige evaluatie na afloop, samen met de chemisch technoloog, een collega van sales en reinigers, hoort er altijd bij.

Dit bieden wij
Autonomie en vrijheid voeren de boventoon. Niet alleen bepaal je zelf hoe je je werk invult, maar ook hoe wij bij Reym de projecten aanpakken en opvolgen. Ons werk is een niche, geen ander bedrijf in Nederland doet dit. Daarom zitten jouw klanten door het hele land en is een auto van de zaak geen overbodige luxe. Afwisseling is een understatement. Soms ben je twee dagen met je ploeg ‘in het veld’ bezig, een andere keer bezoek je vier klanten per dag, en dan weer zit je op kantoor om procedures en rapportages uit te werken.
Bij Reym investeren we graag in de ontwikkeling van ons middenkader. Daarom bieden we je opleidingen aan om je leidinggevende, commerciële of communicatieve skills verder te ontwikkelen.

 

Dit ben jij
Je hebt minimaal een mbo-diploma chemische technologie of procestechnologie, of relevante werkervaring. Ook heb je technische kennis van projectuitvoering, veiligheidsinzicht en kennis van chemie. Je kunt goed organiseren en leidinggeven, maar steekt evengoed zelf de handen uit de mouwen en bent een teamplayer. Ook beschik je over een goed analyserend en probleemoplossend vermogen. Omdat je veel contact met klanten hebt en werkplannen, procedures en rapportages opstelt, is het belangrijk dat je je mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken.


Interesse?
Mail je motivatie en cv naar hrreym@reym.nl. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Mark Kappen, vestigingsmanager Beverwijk, via 0251 – 22 92 33.

Bekijk ons ook op YouTube (ReymGroep)

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden uitvoerder, chemisch, technisch, reiniging, mbo, chemie, coördinator

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Beelen
Solliciteer