Reym

Uitvoerder industriële reiniging - Beverwijk

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 19-06-2018 Functiecategorie Techniek - Werkvoorbereiding (B...
Standplaats Beverwijk Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris -
Voor de regio Noordwest (Vestiging Beverwijk) is Reym op zoek naar een fulltime:

Uitvoerder Industriële reiniging m/v

Industriële reiniging. Anno 2018 houdt dit in dat we met de meest geavanceerde apparatuur complexe reinigingsprojecten uitvoeren in de industriële sector. Gebruikte technieken zijn onder meer ultrasoon, hoge druk, vacuüm, chemisch technisch of combinaties. Tot onze klantenkring behoren de meest gerenommeerde bedrijven variërend van een gasproductieplatform op de Noordzee, een producent van kunststof halffabricaten of een bedrijf in de (petro-)chemische industrie.

Dit ga je doen
Jij inventariseert, plant en coördineert de reinigingsprojecten. Als uitvoerder heb je dagelijks contact met onze klanten en werk je nauw samen met onze afdelingen planning, sales , administratie, de chemisch technoloog en uitvoerende teams.
In teamverband bepalen we samen hoe, wanneer en met welke middelen een project wordt aangepakt. Je geeft leiding aan het projectteam en zorgt ervoor dat de werkzaamheden professioneel en veilig verlopen.

Gaat het project van start, dan ben jij als uitvoerder ter plaatse. Je verzorgt de kick-off aan de hand van jouw werkplan en houdt toezicht op het verloop en de voortgang van het werk. Een zorgvuldige evaluatie na afloop met sales en het uitvoerende team hoort er altijd bij. Veiligheid en welzijn en continu verbeteren staan bij Reym op de eerste plaats.

Dit bieden wij
Als uitvoerder bepaal je zelf hoe je je werk invult, maar ook hoe wij bij Reym de projecten aanpakken en opvolgen. Hierbij heb je een afwisselende werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, waar je gecoacht en begeleid wordt totdat je volledig zelfstandig je projecten kunt volbrengen. Bij Reym investeren we in de ontwikkeling van ons middenkader. Daarom bieden we je opleidingen aan om je leidinggevende, commerciële, technische of communicatieve skills verder te ontwikkelen. Jouw klanten bevinden zich in de regio en daarom is een auto van de zaak geen overbodige luxe.


Dit ben jij
Je hebt minimaal een mbo-diploma in de techniek, chemie of relevante werkervaring. VAPRO A of B is een pré. Wij zoeken de kandidaat die wil excelleren op projectuitvoering, techniek en veiligheid.
Je kunt organiseren en leidinggeven, bent een teamplayer die zelf de handen uit de mouwen steekt.
Omdat je veel contact met klanten hebt en werkplannen, procedures en rapportages opstelt, is het belangrijk dat je je mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie door middel van de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Bart Schenk, Hoofd Uitvoering Beverwijk, via 0251 – 22 92 33.

Bekijk ons ook op YouTube

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Werkvoorbereiding (Berekening/Planning)
Branch(es) Overig
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marnix van Wely
Solliciteer